Βάσω Βλαχοπαναγιώτου

HR Director, Μεϊδάνης Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η κα Βλαχοπαναγιώτου είναι Χημικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και πιστοποιημένη αξιολογήτρια του ευρωπαϊκού μοντέλου επιχειρηματικής αριστείας EFQM. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα αριστείας, οργανωτικού ανασχεδιασμού, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και διοίκησης της αλλαγής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Επίσης, υπήρξε επί σειρά ετών σύμβουλος φορέων του δημοσίου (ΕΟΠΠΕΠ, ΓΓΔΒΜ, ΥΠΕΠΘ) σε θέματα ποιότητας στην επαγγελματική κατάρτιση και τη δια βίου μάθηση. Το 2015 η κα Βλαχοπαναγιώτου ανέλαβε τη θέση της HR Director μεγάλου ελληνικού Ομίλου Φαρμακοβιομηχανιών, ενώ σήμερα κατέχει την ίδια θέση στη Μεϊδάνης – Electroinvest, τη δεύτερη σε κατάταξη εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ

Ποιες δεξιότητες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας ζητούν οι εργοδότες σήμερα;

Η κα Βλαχοπαναγιώτου θα κάνει μια συνοπτική περιγραφή του επιχειρησιακού περιβάλλοντος, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα μέσα από τα περάσματά του από κρίσεις και ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές, και θα επιχειρήσει να σκιαγραφήσει το προφίλ του σύγχρονου εργαζόμενου, τόσο από την πλευρά των δεξιοτήτων όσο και από την πλευρά των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών προσωπικότητας που πρέπει να διαθέτει για να χτίσει με τον εργοδότη του μία αμοιβαία επωφελή σχέση.

Latest Events
August 1, 2020
March 17, 2021
January 17, 2021
Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
December 1, 2020