Σταυρούλα Δουλάμη

Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Προϊσταμένη Τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων Συ.Ε.Π. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Συντονίστρια Εθνικού Κέντρου Europass Ελλάδος.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Σταυρούλα Δουλάμη είναι Ψυχολόγος με σπουδές ειδίκευσης στην Δραματοθεραπεία και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Από το 2011 εργάζεται στον ΕΟΠΠΕΠ όπου σήμερα είναι προϊσταμένη του τμήματος Επιστημονικής Στήριξης Στελεχών και Φορέων ΣΥΕΠ και συντονίστρια του Εθνικού Κέντρου Europass, που εκπροσωπείται για την χώρα μας από τον ΕΟΠΠΕΠ. Στα πλαίσια της εργασιακής της εμπειρίας έχει απασχοληθεί με την διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, με το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων υποστήριξης του έργου των συμβούλων σταδιοδρομίας, με δράσεις ευαισθητοποίησης, συντονισμό εργαστηρίων καθώς και με τη συγγραφή άρθρων και επιμέλεια εκδόσεων σε θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού,  με την συμβουλευτική στην απασχόληση, με την παροχή ατομικών ψυχοθεραπευτικών συνεδριών καθώς και με συντονισμό ομάδων δραματοθεραπείας. Έχει επίσης εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αξιολογήτρια Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ

Η νέα ευρωπαϊκή πύλη EUROPASS σας συνδέει με την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας.

To Europass, ένα από τα γνωστά εργαλεία της Ε.Ε., υποστηρίζει την διαφάνεια των προσόντων και δεξιοτήτων στην Ευρώπη από το 2004.  Από τον Ιούλιο 2020, το Europass επεκτάθηκε προσφέροντας ένα σύνολο σύγχρονων εργαλείων και πληροφοριών που βασίζονται στο διαδίκτυο και ανταποκρίνονται στους μεταβαλλόμενους τρόπους με τους οποίους μαθαίνουμε και εργαζόμαστε.  Με μια μοναδική εγγραφή και αφιερώνοντας λίγο χρόνο, το νέο Europass σας βοηθά να παρουσιάσετε με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις, τα προσόντα σας και τις εμπειρίες σας! Στην παρουσίαση θα δούμε συνοπτικά τι προσφέρει το νέο Europass  και πώς μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στήριξης στην διαχείριση της σταδιοδρομίας.

Latest Events
August 1, 2020
March 17, 2021
January 17, 2021
Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
December 1, 2020