Στυλιανός – Μάνος Ανδρεάδης

Διευθυντής Asset Tec, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διευθυντής της Asset Tec υπεύθυνος για θέματα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Διεθνούς Συνεργασίας.

Πολυετής εμπειρία στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών έργων στους τομείς της επαγγελματικής κατάρτισης, απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και νεολαίας.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, την κοινωνική οικονομία, την τοπική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Από το 2011, υπεύθυνος για το πρόγραμμα Erasmus για νέους επιχειρηματίες ως εθνικό σημείο επαφής στην Ελλάδα και από το 2018 μέλος και εμπειρογνώμονας του Διεθνούς Δικτύου Skillman.eu σε θέματα κινητικότητας και εκπαίδευσης.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ

Αποκτώντας δεξιότητες επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη. To πρόγραμμα «Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες

Το “Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες” είναι ένα πρόγραμμα κινητικότητας το οποίο προσφέρει την ευκαιρία σε νέους να αποκομίσουν γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες συνεργαζόμενοι με έμπειρους επιχειρηματίες σε μία άλλη χώρα.  Η ανταλλαγή πραγματοποιείται με την παραμονή του Νέου κοντά στον έμπειρο Επιχειρηματία, γεγονός που τον βοηθάει να αποκτήσει τις απαραίτητες επιχειρηματικές δεξιότητες για την ίδρυση και διοίκηση της δικής του επιχείρησης.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 1-6 μήνες και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Latest Events
August 1, 2020
March 17, 2021
January 17, 2021
Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
December 1, 2020