Έθελ Αγγελάτου

LinkedIn Trainer, Corporate & Employer Branding Coach

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Έθελ Αγγελάτου, δραστηριοποιείται ως LinkedIn Trainer & Consultant, αναδεικνύοντας το Corporate & Employer Brand εταιρειών και των στελεχών τους, ως χρήστες της πλατφόρμας. Έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 8.000 άτομα μέσω ενδοεταιρικών hands-on workshops και ομιλίες συνεδρίων, και συνεργαστεί με πάνω από 70 οργανισμούς, εταιρείες και συλλόγους. Με αφορμή το πάθος της για την πλατφόρμα του LinkedIn, ίδρυσε την εταιρεία της Ethel Agelatou | GET [in] THE GAME., προκειμένου να ενώσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώνει καθημερινά τους Έλληνες χρήστες του LinkedIn.

Παράλληλα, απασχολείται ως Career & Personal Branding Coach και Σύμβουλος HR τα τελευταία 15 έτη, ως Αρθρογράφος Συμβουλευτικών Άρθρων (offline & online) σε θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας, personal branding και Social Media, ενώ διδάσκει ως προσκεκλημένη LinkedIn Instructor στα μεταπτυχιακά προγράμματα του DEREE-The American College of Greece και στο “Professional Diploma in Digital & Social Media” της KnowCrunch.

Κατά την επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί σε Recruitment Agencies και HR Departments, στους τομείς στελέχωσης, προσλήψεων, επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Είναι κάτοχος MSc in Human Resources Management του Cardiff, University of Wales και BSc in Business Administration, του DEREE – The American College of Greece

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Workshop

Το Ψηφιακό Βιογραφικό Σημείωμα – LinkedIn και Δικτύωση με την Αγορά Εργασίας

Σε μια εποχή όπου όλες οι ενέργειές μας επικοινωνούνται και κρίνονται ψηφιακά, δε θα μπορούσε το Βιογραφικό Σημείωμα να μην πρωτοστατεί ως marketing εργαλείο της επαγγελματικής μας ταυτότητας. Το Personal Branding με ψηφιακά μέσα είναι εδώ για να μείνει, όχι μόνο όσον αφορά την εύρεση εργασίας και τη δικτύωση, αλλά και την εδραίωση ενός στελέχους στην αγορά και τον κλάδο που κινείται. Ποιο λοιπόν καλύτερο δικτυακό μέσο από το LinkedIn, για ένα στέλεχος μικρής ή μεγαλύτερης επαγγελματικής ηλικίας, ώστε να αναδείξει μέσω του Ψηφιακού Βιογραφικού του Σημειώματος το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο, τις τεχνικές δεξιότητες και την εξειδίκευσή του, καθώς και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν την πραγματική του απόδοση ως επαγγελματία.

Latest Events
August 1, 2020
March 17, 2021
January 17, 2021
Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
December 1, 2020